Ұрпақтан ұрпаққа адамдар тамақ дайындау тәжірибесін берді. Біз тамақ өмірдің, денсаулықтың және әл-ауқаттың негізі екенін түсініп, тағамға байланысты барлық дәстүрлерді мұқият сақтадық.
Технолог - дастарханның және кез келген банкеттің сәні болатын салаттар, тісбасарлар дайындау өнерін меңгерген маман.
Сіз көже, ет, құс етін, балық, тәтті тағамдар, десерттер мен кондитерлік өнімдерді дайындау дағдыларын игеріп, қазақтың ұлттық тағамдарының қыр-сырын меңгересіз.
Технолог дастархан жаюды біледі, ыдыс-аяқты қалай беруді, даяшының, барменнің және администратордың дағдыларын біледі.