Наубайшы – нан-тоқаш өнімдерін: нан, бөлке нан, кепкен нан, қой еті, гренок, крекер, галет және тоқаш өнімдерін пісірумен кәсіби түрде айналысатын маман.
- Нан, нан-тоқаш, кептірілген нан, қой және ұннан жасалған кондитерлік өнімдерді пісіру.
- Қамырды термиялық өңдеуді және нан өнімдерінің бетін өңдеуді жүзеге асырыңыз.
- Қамырды кесіңіз.
- Қамырды өндірістік рецепт бойынша әртүрлі тәсілдермен дайындаңыз.
- Қамыр илеу және ашыту кезінде қамырдың, ашытқының, қамырдың дайындығын анықтау.
- Дайын өнімді жарамсыз ету.
- Дайын өнімді жинау және орау.
- Нан пісіру өндірісінің технологиялық жабдықтарын пайдалануды қамтамасыз ету.